Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Трактор Инвест ЕООД - партньори

 

Agromehanika Kranj  (Slovenia)

 

Агромеханика (Словения) е сред големите производители на селскостопанска техника в Словения и Европа. За повече от 40 години история, Агромеханика е синоним на качество, доверие и развитие – характеристики оценени от многобройните доволни фермери от публични и частни стопанства както в Словения, така и в чужбина. 

Компанията е основана през 1970 г. и днес е един от най – големите производители на земеделска техника в Централна Европа, тъй като по – голямата част от продуктите се изнася както за страни от ЕС, така и към Хърватия, Сърбия, Македония, Русия и Украйна.

Агромеханика е производител на трактори AGT от 30 до 60 к.с. Те са предназначени за работа по стръмни склонове, както и за лозаро – овощарски дейности. С подходящо избран прикачен инвентар, тракторите намират широко приложение в горското и комунално стопанства, както и за по – специфични обработки в селското стопанство. 

Щанговите пръскачки AGS и вентилаторните AGP са водещите продукти на компанията. Големият опит и усъвършенстване, натрупани през годините, допринасят за разнообразния асортимент от машини, задоволяващи любители и професионалисти.

Средносрочната визия и цел на компанията е да се превърне във водещ производител на машини за пръскане в Югоизточна Европа, да увеличи квотата на пазарния дял на съществуващите европейски пазари, както и да навлезе на нови такива.

Продуктите на Агромеханика са лесни за експлоатация, с добро качество, имат малки разходи за поддръжка и покриват всички европейски стандарти.

 

 

 

 

INO Brezice (Slovenia)

 

ИНО Брезице (Словения) е компания с дългогодишна традиция в разработването и производството на селскостопанска и комунална техника. Основана е през 1957 г., а под търговската марка ИНО работи от 1989 г. насам.

 

Политиката на фирмата се основава на иновации, качество и предприемчивост. Компанията желае, чрез своята продукция, да удовлетвори потребителя както с качество и функционалност, така и с намаляване на разходите. В следствие на това, ИНО се стреми непрекъснато да подобрява своите машини и по този начин да се адаптира към новите изисквания в селското стопанство. Важно условие за фирмата е нейните продукти да спомагат за опазването и поддържането на здравословна околна среда. Машините отговарят на всички европейски изисквания.

Цел:
Основната цел на компанията е да удовлетвори своите клиенти с висококачествени , безоапсни и надеждни продукти, доставени навреме.

Визия:
Компанията да се превърне във водещ европейски производител на машини и оборудване за комунални услуги и биологично земеделие.