Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Трактор Инвест ЕООД - за нас

Фирма Трактор инвест ЕООД - гр.Карлово е официален вносител за България на Agromehanika (Агромеханика) - Словения - производител на трактори AGT, пръскачки вентилаторни AGP, пръскачки щангови AGS

 

Трактор инвест ЕООД е официален вносител за България и на словенската фирма INO (ИНО) - производител на мулчери (раздробители), комунална техника, торачки, сеялки и др.

 

Agromehanika (Агромеханика) - Словения - e производител на трактори AGT, пръскачки вентилаторни, пръскачки щангови, тороразпръсвачки,челни товарачи, гребла за сняг и др.

 

 

 

„Трактор инвест” ЕООД - Карлово е търговско дружество с предмет на дейност продажба и сервиз на селскостопанска техника. Създадено е през 2006 г. със седалище в гр. Карлово, обл. Пловдив. 

 

От 2007 година дружеството е дистрибутор на пълната гама от техника на словенския завод „Агромеханика”. След няколкогодишно сътрудничество и добри обеми на продажбите, от началото на 2010 г. „Трактор инвест” е официален вносител и дистрибутор за България на словенския си партньор. Agromehanika ( Агромеханика ) - Словения е производител на пръскачки вентилаторни AGP с вместимост на резервоара от 100 до 2000 литра, пръскачки щангови AGS с вместимост на резервоара от 200 до 3000 литра и обхват на щангите от 6 до 24 метра, лозаро-овощарски трактори AGT и др. 

 

От 2010 г. „Трактор инвест” разширява гамата си от техника, като става дистрибутор за България на друга словенска фирма – INO Brezice, водещ европейски производител на комунлана и земеделска техника. 

 

В момента „Трактор инвест” разполага със собствена база в Карлово, разположена на 3000 кв.м. 

 

Персоналът се състой от висококвалифицирани специалисти, които периодично, на всеки шест месеца, присъстват на обучения в Словения, където се запознават с новостите в технологичното развитие на продуктите и иновациите в тях.  

 

„Трактор инвест” ЕООД – Карлово поддържа складова наличност от резервни части на цялата гама от техника, извършва гаранционно и следгаранционно обслужване на предлаганите продукти.

 

 

тел: 033592818

Сервиз: 0885 878 444

моб: 0879 01 10 10, 0888459108
office@tractorinvest.com

tractorinvest.com